Stim deja cu totii ca nu e masa de sarbatoare fara un platou cu oua umplute, iar acestea cu crema catifelata de avocado si branza va vor cuceri fiecare invitat.

Reteta

  • Timp de gatire: 30 min
  • Persoane: 6
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 6 oua fierte tari, decojite
  • 1 avocado copt
  • 3 linguri de branza telemea rasa/ parmezan / branza de capra
  • 1 lingurita fulgi de chilli
  • Ceapa verde sau chives
  • Verdeturi proaspete pentru decorat (eu am folosit oregano)
  1. Instructiuni
  2. Taiati ouale fierte in doua, pe lungime si scoateti galbenusurile.
  3. Intr-un blender pisati foarte bine avocadoul curatat si taiat cubulete cu galbenusurile si branza. La final trebuie sa obtineti consistenta uneo creme. Mai adaugati condimente dupa gust.
  4. Folosind un pos/ o punga sau o lingurita umpleti fiecare ou cu crema obtinuta.
  5. Presarati fulgi de chilli, ceapa verde sau chives maruntite si decorati cu frunzulite proaspete.
  6. Serviti ca aperitiv alaturi de paine prajita, branzeturi si legume proaspete.