De cirese, de prune, de trandafiri, cu totii avem o mica “colectie de dulceturi” acasa Azi facem o combinatie noua, numai buna de facut cadou, pentru ca gesturile mici fac o mare diferenta!

Mai ales vara, cand mergem in vizita, la un gratar cu prietenii sau o iesire spontana la picnic.

Hai sa va arat cum puteti pregati o dulceata fina, parfumata, cu doar cateva ingrediente si in doar cateva minute, datorita Gelfix 4:1 de la Dr. Oetker

Aceasta varianta contine mai putin zahar si pastreaza mai bine gustul, culoarea si textura fructelor – pentru o dulceata fina si echilibrata, cu un ingredient crocant: fistic copt! 

 Reteta – am pregatit-o conform instructiunilor de pe plicul Gelfix 4:1 si va las toate detaliile in reteta de mai jos.

❤️Si daca tot am adaugat un gust nou in colectia Noastra de dulceturi cu Gelfix de la Dr.Oetker, am si o veste delicioasa pentru voi:

Daca achizitionati minim 3 produse Gelfix, Pikant Fix, Tomato Fix si Vinobran si inscrieti bonul pe www.oetker.ro pana pe 31.10 puteti castiga saptamanal o masina de paine, lunar o masina de spalat sau chiar marele premiu: un Fiat Grande Panda.

Va tin pumnii!❤️

Ingrediente:

– 1kg zmeura proaspata

– 250g zahar

– 1 pliculet Gelfix 4:1 de la Dr. Oetker

– 10g coaja rasa de lamaie

– 150g fistic decojit

Instructiuni:

1. Puneti zmeura si coaja de lamaie intr-o craticioara.

2. Separat, amestecati zaharul cu Gelfix 4:1, apoi turnati peste fructe.

3. Gatiti pe foc mediu pana cand compozitia da in clocot, apoi mai fierbeti 3 minute. Daca apare spuma, indepartati-o cu o lingura.

4. Intre timp, rumeniti usor intr-o tigaie fisticul, cat sa devina crocant si sa isi intensifice aroma.

5. Adaugati fisticul, amestecati si turnati dulceata in borcanase curate si frumoase pe care sa le faceti cadou vara aceasta.

Ta-daaa! Avem gata o mica bucurie, un gest de drag, un gust de neuitat.

Spor si pofta!