E cea mai la indemana reteta prin care puteti salva o multime de ingrediente #DeNearuncat pentru ca puteti aduna laolalata legume vestejite din frigider, mici sau imperfecte, resturi de conserve de legume sau branzeturi.
Puteti face o infinitate de supe crema in tot felul de combinatii. Folositi legumele pe care le-ati uitat in sertarul frigiderului, rosiile alea creapate, ardeiul pe jumatate taiat care s-a zbarcit, sfertul de conserva de porumb sau resturile de legume congelate uitate pe fundul unei pungute in congelator.
Painea uscata e cea mai usor de refolosit. O puteti face crutoane care raman crocante si bune multe zile, sau o puteti face budinca, ori french toast, amestecand cu oua si lapte.
Ati avut invitati si ati ramas cu resturi de branzaturi sau mezeluri de la un platouas? nu le aruncati. Pastrati-le intr-o caserola si vor fi ideale tocate marunt, ca topping peste supe, pizza sau paste.
Verdeturile se vestejesc repede daca nu sunt pastrate in frigider, in apa sau pungute ermetice. Dar asta nu inseamna ca nu le puteti pastra in congelator pana la prima supa sau primul sos pe care il preparati. Adaugand aceste verdeturi veti aduce un plus de gust si aroma in bunatatile voastre.
In lupta impotriva risipei alimentare s-au alaturat si prietenii mei LG Romania, care ne incurajeaza sa acordam o mai mare atentie modului in care poastram alimentele proaspete, cantitatile in care cumparam si modul economic in care gatim.
In perioada aceasta, pana pe 15 decembrie 2022 LG are campania #LifeIsGood #LifeIsGreen prin care puteti primi pana la 500 RON inapoi la achizitionarea unu produs LG.
In plus, la fiecare produs participant achizitionat, cei de la LG planteaza copaci, din grija pentru planeta.
Pe mine m-a cucerit frigiderul Insta View Door-in-Door pe care sigur l-ati vazut deja in videoul de mai sus.
Tot acolo veti vedea si cat de usor am pregatit aceasta supa si alte 5 modalitati suuuper simplu prin care ne asiguram ca ducem o viata mai sustenabila.