Daca nu sunteti fani conopida, reteta aceasta va va schimba complet parerea. Conopida este aromata, moale si scaldata intr-un sos cremos de smantana. Crusta aurie de Mozzarella Fresca transforma acest preparat intr-un adevarat deliciu. In plus, puteti adapta reteta aceasta pentru orice alte legume, este minunata cu cartofi, broccoli sau ciuperci.

Reteta

  • Timp de gatire: 40 min
  • Persoane: 3
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 1 conopida medie de aproximativ 600g-700g
  • 1 lingura unt
  • 2 oua
  • 200ml smantana de gatit
  • 2 bucati de Mozzarella Fresca Delaco
  • sare si piper dupa gust
  1. Instructiuni
  2. Taiati conopida in 4-6 bucati in functie de dimensiunile acesteia si fierbeti 5-10 minute in apa cu sare.
  3. Scurgeti apoi conopida de apa si rupeti in buchetele mici.
  4. In tava tapetata cu unt asezati bucatelele de conopida si separat amestecati ouale, smantana, sarea si piperul. Turnati acest amestec peste conopida.
  5. Feliati Mozzarella Fresca si asezati feliile peste conopida si sosul de smantana.
  6. Coaceti la 180C timp de 30-35 de minute sau pana cand capata o crusta aurie ferma de mozzarella topita.