Daca nu sunteti fani conopida, reteta aceasta va va schimba complet parerea. Conopida este aromata, moale si scaldata intr-un sos cremos de smantana. Crusta aurie de Mozzarella Fresca transforma acest preparat intr-un adevarat deliciu. In plus, puteti adapta reteta aceasta pentru orice alte legume, este minunata cu cartofi, broccoli sau ciuperci.
Reteta
- Timp de gatire: 40 min
- Persoane: 3
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 1 conopida medie de aproximativ 600g-700g
- 1 lingura unt
- 2 oua
- 200ml smantana de gatit
- 2 bucati de Mozzarella Fresca Delaco
- sare si piper dupa gust
- Instructiuni
- Taiati conopida in 4-6 bucati in functie de dimensiunile acesteia si fierbeti 5-10 minute in apa cu sare.
- Scurgeti apoi conopida de apa si rupeti in buchetele mici.
- In tava tapetata cu unt asezati bucatelele de conopida si separat amestecati ouale, smantana, sarea si piperul. Turnati acest amestec peste conopida.
- Feliati Mozzarella Fresca si asezati feliile peste conopida si sosul de smantana.
- Coaceti la 180C timp de 30-35 de minute sau pana cand capata o crusta aurie ferma de mozzarella topita.