Astazi  va prezint aceasta Focaccia 100% vegana / de post inspirata dintr-un preparat tare drag mie: Chilli Sin Carne.

O bogatie de vitamine, proteine si fibre dintr-un amestec savuros de sos de rosii, fasole alba, rosie, neagra si porumb. In plus avem si mult tofu afumat care completeaza de minune acest amestec. O puteti savura ca atare, cu sosul preferat, langa o salata mare si colorata, in loc de pizza sau paine.

Reteta

  • Timp de gatire: 120 min
  • Persoane: 8
  • Dificultate: Mica

  • Ingrediente
  • Pentru aluat: 500g faina
  • 350ml apa calduta
  • 10g sare
  • 10g drojdie uscata
  • Pentru topping:2-3 linguri sos de rosii cu busuioc
  • 100g tofu afumat
  • Amestec de fasole din 3 tipuri de conserve O’Green diferite: fasole alba, rosie si neagra – aprox. 100g
  • 50g porumb O’Green
  • sare, piper si cimbru uscat dupa gust
  1. Ingrediente
  2. Intr-un bol amestecati si framantati toate ingredientele pentru aluat pana cand obtineti un amestec omogen, ferm si usor lipicios. Acoperiti si lasati la dospit minim 1 ora.
  3. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, asezati aluatul intinzandu-l bine cu mainile pe toata suprafata. Lasati la dospit inca 30 de minute.
  4. Presati aluatul cu degetele si intindeti un strat generos de sos de rosii.
  5. Presarati amestecul de fasole si porumb.
  6. Presarati tofu sfaramat si condimentele.
  7. Coaceti timp de 15-20 de minute la 190C.
  8. Feliati doar dupa minim 20-30 de minute de cand ati scos-o din cuptor.