Ce ai alege intre Cheesecake si Tiramisu? Daca la fel ca mine, nici tu nu te poti decide intre cele doua, atunci e clar ca trebuie sa facem impreuna un Cheesecake Tiramisu la pahar, fara coacere, gata in 30 de minute. In plus, este potrivit chiar si pentru cei mici, pentru ca am inlocuit cafeaua cu lapte cu cacao si am folosit crema de branza Delaco Junior, super fina si imbogatita cu calciu. O sa fie si pe gustul celor mici si a celor mari.

Reteta

  • Timp de gatire: 30 min
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 200g crema de branza Puterea Leului de la Delaco Junior (2 cutiute)
  • 70g zahar pudra
  • 200ml frisca lichida
  • 20 piscoturi
  • 100ml lapte cu cacao
  • fructe de padure pentru decor
  1. Instructiuni
  2. Intr-un bol mixati la viteza medie crema de branza cu frisca si zaharul pudra.
  3. Dupa 1-2 minute ar trebui sa fie suficient de ferma cat sa o puteti pune in pahare.
  4. Alegeti doua pahare largi, pe fund puneti bucatele de la cate 2-3 piscoturi rupte grosier.
  5. Acoperiti piscoturile cu lapte cu cacao.
  6. Adaugati apoi cate un strat generos de crema de cheesecake.
  7. Intr-un choper sau folosind un sucitor, maruntiti 7-8 piscoturi pana cand obtineti o pudra fina ca pentru blatul de cheesecake.
  8. Presarati peste crema de cheesecake si adaugati un strat de fructe de padure.
  9. Adaugati apoi si ultimul strat de crema si decorati cu piscoturi si fructe de padure.
  10. Il puteti savura imediat sau dupa ce a stat la frigider. Acest desert ramane proaspat pana la 2 zile in frigider.