Aceasta reteta e la fel de usoara pe cat ar trebui sa fie orice inceput de saptamana. E usor de adaptat si personalizat, dar mai ales e o metoda perfecta pentru a salva ingredientele #DeNearuncat pe care le mai aveti prin frigider.

Eu am folosit o combinatie se gusturi care ma transpune direct in moodul de primavara: branza cottage de la Delaco, ceapa verde si marar.

Reteta

  • Timp de gatire: 40 min
  • Persoane: 4
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 4 oua
  • 300g branza Cottage (branza dulce sau perlute de branza de vaca)
  • 200g faina
  • 10g praf de copt
  • Verdeturi proaspete: ceapa verde, marar etc
  • Legume proaspete: 1 ardei, cateva rosii cherry.
  • 2-3 linguri de nuci maruntite sau alune (vor da o textura minunata)
  • li>

  • Sare si piper dupa gust
  1. Instructiuni
  2. Intr-un bol mare amestecati ouale, branza, faina, praful de copt, sare si piper.
  3. taiti legumele si verdeturile si adaugati in mix.
  4. turnati compozitia obtinuta intr-o tava de copt tapetata cu hartie de copt sau cu unt + faina.
  5. Preincalziti cuptorul si coaceti la 180C timp de 30-35 de minute. Sau pana cand capata o textura ferma si o crusta maronie.
  6. savurati alaturi de felul principal preferat, cu legume, supe sau feliat poate inlocui painea de sandwich.