Camembert si coacaze, o combinatie fabuloasa ce nu ar trebui sa lipseasca de pe platourile voastre de branzeturi iarna aceasta. In cateva minute la cuptor branza se topeste si devine cremoasa, coacazele devin dulci si isi elibereaza aromele ce se intrepatrund cu branza si o lingurita de miere. De vis!
Reteta
- Timp de gatire: 30 min
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 1 bucata branza Camembert
- 100g coacaze rosii
- 5-6 cuisoare
- 2-3 lingurite de miere
- Instructiuni
- Preincalziti cuptorul la 200C.
- Pe o tava tapetata cu hartie de copt asezati branza Camembert.
- Crestati in x pe toata suprafata branzei (doar partea alba cu mucegai). Din loc in loc introduceti cate un cuisor in branza.
- Asezati coacazele peste branza si coaceti timp de 20-25 de minute la 200C.
- Scoateti din cuptor cand branza incepe sa se inmoaie si fructele sa isi elibereze sucul.
- Adaugati miere si savurati cu crackers, nuci si paine prajita.