Micutii vostri o sa adore gustarica asta adorabila – “Buburuze Caprese” le zic eu. Felii de Iglu de lapte – branzica imbogatita cu calciu si vitamine de la Delaco Junior, rosii cherry, masline si busuioc. Gustarile sanatoase pot fi si distractive, colorate si gata in cateva minute cu putina creativitate, iar dragutelor astea cei mici chiar nu au cum sa le zica nu.

Reteta

  • Timp de gatire: 10 min
  • Persoane: 2
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 1 pachet Iglu de lapte Delaco Junior
  • rosii cherry
  • masline negre (fara samburi)
  • susan negru/mac
  • frunze de busuioc
  • 1 lingurita ulei de masline
  1. Instructiuni
  2. Taiati fiecare iglu de lapte in jumatate, veti obtine astfel 2 felii de branza.
  3. Pe fiecare felie de branza asezati cate o frunza de busuioc proaspat.
  4. Taiati rosiile cherry in jumatati si crestati putin fiecare bucata de rosi pentru a forma aripioarele (ca in imaginea de mai jos)
  5. din jumatati de maslina (fara samburi) faceti capul buburuzei.
  6. Cu o pensula ungeti usor rosiile cu ulei de masline.
  7. Decorati cu semintele pentru a forma bulinele buburuzelor.