Primiti cu desertul inspaimantator de delicios al saptamanii?
Azi avem in meniu, briose ciocolatoase cu lilieci biscuitosi!



Sunt atat de usor de facut si atat de gustoase, moi la interior si cu o glazura dulce, crocanta la exterior.
Le puteti face si cu cei mici in perioada urmatoare, sigur se vor distra!
Si de aceasta data #ScharGlutenFree a fost un element cheie in reteta: am folosit faina fara gluten care face minuni in orice desert si biscuitii Chocolate O’s care sunt ataaaaat de buni!
Gasiti aceasta reteta si mai multe idei terifiante de Halloween Goodies pe www.schaer.com.
Ingrediente:
Pentru briose: -100g unt;
-1 praf de sare;
-2 linguri cacao;
-180g faina fara gluten Schar;
-160g zahar;
-10g praf de copt;
-3 linguri iaurt;
-2 oua;
Pentru topping:
-20ml espresso fierbinte/cacao cu lapte;
-125g zahar pudra;
-biscuiti Chocolate O’s
Preparare:
-Intr-un bol mixati toate ingredientele pentru briose;
-Puneti cate 2-3 linguri de compozitie in forme de briose si coaceti la 200C timp de 12. minute.
-Intre timp pregatiti glazura amestecand cafeaua si zaharul pudra (sau cacao cu lapte si zahar pudra);
-Pe fiecare briosa puneti cate 1-2 lingurite de glazura, jumatati de biscuiti ce formeaza aripioarele de liliac si bombonele decorative in loc de ochi.
–