Va veti indragosti de aceasta reteta de Banana Bread cu cacao dupa ce va veti da seama cat de usor este de facut, cu putine ingrediente si totusi rezultate wow. E usoara, moale, pufoasa si usor umeda. Minunata calda cu o cupa de inghetata si perfecta sa o savurati dimineata langa cafeaua preferata.
Am folosit banane bio de la prietenii mei Froopt pentru aceasta reteta si s-a simtit imediat diferenta. Bananele bio suna mai dulci, cremoasa si parca aroma fructului se simte mult mai intens in desert.
Puteti folosi chiar si bananele #DeNearuncat prea coapte pe care le mai aveti prin casa si va promit ca veti obtine un preparat care ii va face fericiti pe toti ai casei.
Reteta
- Timp de gatire: 40 min
- Persoane: 4
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 2 linguri unt de arahide
- 2 banane (1 pentru aluat, 1 pentru decorat la final)
- 150g faina
- 10g praf de copt
- 30g cacao
- 50ml ulei
- 100g zahar de cocos (sau alt indulcitor/ puteti chiar si sari peste indulcitor, bananele vor da o usoara tenta dulce)
- 300ml apa
- zahar pudra sau cacao pentru decorat
- Instructiuni
- Intr-un bol pisati cu o furculita una dintre banane si amestecati-o cu restul de ingrediente.
- Turnati aluatul obtinut intr-o tava tapetata cu hartie de copt si putin ulei.
- Decorati cu cealalta banana feliata si coaceti timp de 30 de minute in cuptorul preincalzit la 180C.
- Decorati dupa preferinte cu zahar pudra sau cacao dupa ce s-a copt. O puteti savura cu o cupa de inghetata sau dimineata langa cafea.
Aveți niște produse super super faine.