Cand eram mica partea mea preferata din pasca era umplutura moale si cremoasa pe care o facea mama. Era un adevarat deliciu, parfumat cu rom si stafide. 

Imi amintesc si cum mama muncea atat de mult la intregul festin pe care ni-l pregatea de Paste, framantand, amestecand, mixand tot felul de ingrediente si potiuni magice.

Asa ca astazi am decis sa reinterpretez partea mea preferata din meniul de Paste al mamei si am facut o pasca cremoasa, fara aluat.

Va puteti imagina un desert moale, cremos si pufos in acelasi timp, aromat cu rom, asa cum il face mama, dar de aceasta data cu merisoare uscate.

Si da, am sarit peste toata munca pe care o facea mama, n-am framantat, nu am muncit ore intregi. Aceasta pasca se face cu minimul de efort, fara pasi complicati si chiar fara un cuptor incins.

Asta pentru ca m-a ajutat dragul meu Slow Cooker digital de la Crockpot si a facut el toata treaba. 

Eu n-am facut decat sa mixez intr-un bol toate ingredientele si sa le torn in tava ceramica ce tine pana la 5,7L si sa il setez sa gateasca timp de 5 ore pe high. Atat.

Puteti sa gatiti aceasta pasca la CrockPot chiar si peste noapte daca o lasati mai multe ore pe Low. Cum ar fi sa te trezesti in dimineata de Paste cu toate aromele minunate pe care le are de oferit acest desert?

Trebuie sa recunosc ca acest Slowcooker de la Crockpot mi-a schimabt perspectiva asupra gatitului si mai am si alte planuri de Paste pentru el, poate facem o supa, o tocanita colorata de legume si multe altele.

Am si o veste minunata pentru voi azi: Cu codul “Greta20” beneficiati de un super discount in aceasta perioada pe https://bit.ly/3x2lbIQ.