Asa-i ca nu e masa de sarbatoare fara un platou cu oua umplute? iar acestea cu crema pufoasa de branza cu verdeturi va vor cuceri fiecare invitat. Le-am facut un decor dragut si craciunos din cateva frunze de patrunjel si piper rosu, dar bineinteles voi le puteti decora dupa cum preferati.
Reteta
- Timp de gatire: 30 min
- Persoane: 8
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 6 oua fierte tari, decojite
- 1 cutie Branza pufoasa cu verdeturi de la Delaco
- 1 lingurita piper rosu
- Patrunjel proaspat
- Seminte de susan
- Instructiuni
- Taiati ouale fierte in doua, pe lungime si scoateti galbenusurile.
- Intr-un bol amestecati bine galbenusurile si crema de branza. La final trebuie sa obtineti consistenta unei creme. Mai adaugati condimente dupa gust.
- Folosind un pos/ o punga sau o lingurita umpleti fiecare ou cu crema obtinuta.
- Asezati peste crema cateva bobite de piper rosu si frunzulite proaspete de patrunjel. Presarati susan.
- Serviti ca aperitiv alaturi de paine prajita, branzeturi si legume proaspete.