Asa-i ca nu e masa de sarbatoare fara un platou cu oua umplute? iar acestea cu crema pufoasa de branza cu verdeturi va vor cuceri fiecare invitat. Le-am facut un decor dragut si craciunos din cateva frunze de patrunjel si piper rosu, dar bineinteles voi le puteti decora dupa cum preferati.

Reteta

  • Timp de gatire: 30 min
  • Persoane: 8
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 6 oua fierte tari, decojite
  • 1 cutie Branza pufoasa cu verdeturi de la Delaco
  • 1 lingurita piper rosu
  • Patrunjel proaspat
  • Seminte de susan
  1. Instructiuni
  2. Taiati ouale fierte in doua, pe lungime si scoateti galbenusurile.
  3. Intr-un bol amestecati bine galbenusurile si crema de branza. La final trebuie sa obtineti consistenta unei creme. Mai adaugati condimente dupa gust.
  4. Folosind un pos/ o punga sau o lingurita umpleti fiecare ou cu crema obtinuta.
  5. Asezati peste crema cateva bobite de piper rosu si frunzulite proaspete de patrunjel. Presarati susan.
  6. Serviti ca aperitiv alaturi de paine prajita, branzeturi si legume proaspete.