Weekendul se apropie, asa ca m-am gandit sa combin ingredientele preferate ale verii, bunatati la gratar si legume proaspete, reunite intr-o salata mare, pe care am numit-o “Grill & Green”.
Ne place sa ne petrecem timpul cu prietenii si familia afara la un gratar, asa ca reteta aceasta va ofera ocazia de gati impreuna ceva gustos si sanatos cu dovlecei proaspeti, ciuperci si deliciosii carnaciori din plante de pa Verdino.
Sunt atat de gustosi, bogati in proteine si fibre, cu 0% carne si ii poti gati chiar si in bucatarie, pe o tigaie grill, in mai putin de 5 minute.
Reteta
- Timp de gatire: 20 min
- Persoane: 3
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 350g mix de Salata (rucola, salata verde, baby spanac si porumb)
- 4 carnati Verdino cu spanac;
- 100g dovlecei;
- 100g ciuperci
- 2 castraveti mici
- sosul preferat (sau un mix de sos de rosii, mustar, fulgi de chilli si ulei)
- sare si piper dupa gust
- Instructiuni
- Pe gratar sau pe o tigaie grill gatim carnaciorii taiati in doua si ciupercile taiate in jumatati.
- Repetati si cu feliile de dovlecel.
- Puneti mixul de salata in bol si adaugati pe rand dovleceii, ciupercile si castravetii feliati.
- Adaugati carnaciorii vegani si sosul preferat.
- Condimenteaza cu sare si piper si savureaza ca atare sau ca garnitura langa felul principal preferat.