Rulourile de vinete cu mozzarella pot fi cina cea mai potrivita si gustoasa pe care o puteti pregati rapid, cu putine ingrediente pentru a savura un preparat delicios. Va puteti bucura de o portie alaturi de o salata mare sau cu cateva felii de paine prajita numai buna de inmuiat in sos.
Am folosit Mozzarella Fresca Rollo de la Delaco pentru cea mai apetisanta crusta de branza topita si aurie pe care o putea avea acest fel de mancare. Forma speciala a ruloului de mozzarella a ajutat enorm si la modelarea acestui preparat. A iesit delicios. Hai sa va arat cat e de usor de facut.

Reteta
- Timp de gatire: 30 min
- Persoane: 2
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 1 vanata mare
- sare si oregano
- 2 pachete de Mozzarella Fresca Rollo Delaco
- 100g parmezan
- 300ml suc de rosii
- 1 ou
- ceapa verde/usturoi pisat
- Instructiuni
- Taiati felii subtiri de vinete si presarati sare pe fiecare felie. Dupa cateva minute stergeti cu un servetel de hartie lichidul eliberat de felii.
- Pe o tigaie grill sau chiar pe un gratar, coaceti 2-3 minute pe fiecare parte feliile de vinete, pana cand devin moi si usor de rulat.
- Pe o suprafata dreapta asezati jumatate dintre feliile de vinete suprapunandu-le putin pe margine, apoi intindeti un strat generos de sos de rosii.
- Presarati ceapa verde tocata marunt si asezati unul dintre cele doua rulouri de mozzarella. Asigurati-va ca este bine intins peste toate vinetele si presarati oregano.
- Rulati si asezati in tava tapetata cu hartie de copt sau cu unt/ulei.
- Repetati si cu cel de-al doilea rulou si presarati parmezan inainte de a le pune in cuptor.
- Coaceti la 180C timp de 25-30 de minute sau pana cand mozzarella se topeste si capata o crusta ferma si aurie.