Daca iti place Lasagna, sigur te va cuceri si aceasta varianta vegetariana. E bogata in mozzarella, mult sos de rosii cu busuioc si dovlecei copti pe gratar. Se face rapid si usor, cu cateva ingrediente, iar Mozzarella Rollo de la Delaco te ajuta prin forma ei sa modelezi mai usor rulourile.
Reteta
- Timp de gatire: 4 min
- Persoane: 4
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 3 dovlecei
- 2 oua
- 1 ceapa
- 300 ml sos de rosii cu busuioc
- 2 pachete Mozzarella Fresca Rollo Delaco
- 100g parmezan ras
- Instructiuni
- Curatati, spalati si feliati pe lungime dovleceii – in fasii lungi de 2-3 mm grosime si presarati un praf de sare.
- Pe gratar sau o tigaie grill coaceti pe ambele parti dovleceii pana cand capata o nuanta aurie si devin moi si usor de rulat.
- Tocati ceapa si presarati bucatelele pe fundul unei tavi tapetate cu un strop de ulei. Peste aceasta turnati jumatate din catitatea de suc de rosii.
- Pe o suprafata dreapta intindeti jumatate din cantitatea de felii de dovlecei, usor suprapuse, una langa cealalta si intindeti peste cate o foaie de Mozzarella Fresca Rollo.
- Rulati si taiati rulourile. Repetati cu ceilalti dovlecei si cealalta foaie de mozzarella.
- Asezati in tava rulourile unul langa altul si turnati celalalta jumatate din cantitatea de suc de rosii.
- Presarati parmezan ras peste sos si lasati la copt 30 de minute la 200C sau pana cand sosul este absorbit complet si branza capata o crusta aurie.