Nu va puteti imagina cat de des mancam acest deliciu si totusi nu ne plictisim de el. Daca e vorba de rosii cu branza, nu ai cum sa zici nu, in orice varianta ar fi servite. Imi place sa gatesc aceste rosii si iarna, dar mai ales vara cand ne putem bucura de cele din gradina noastra.
Mozzarella Fresca de la Delaco are gustul autentic, textura fina ce o ajuta sa se rupa usor in fasii si completeaza atat de bine legumele coapte, uleiul de masline si busuiocul proaspat. Puteti folosi tot acest amestec pentru niste Crostini deliciosi cu care sa ii rasfatati pe invitatii vostri aceasta vara.
Reteta
- Timp de gatire: 30 min
- Persoane: 3
- Dificultate: Medie
- Ingrediente
- 500g rosii cherry
- 1 ardei gras mic
- 1 ceapa mica
- sare dupa gust
- 3 catei de usturoi
- 50ml ulei de masline
- 2 lingurite oregano uscat
- 1 ramurica busuioc proaspat
- 100g mozzarella Fresca Delaco
- Instructiuni
- Intr-o tava antiaderenta asezati rosiile cherry;
- Peste acestea presarati: ardeiul, ceapa si usturoiul, toate tocate marunt;
- Stropiti cu ulei de masline din blesug;
- Presarati sare si oregano uscat;
- Coaceti timp de 20-25 de minute la 190C sau pana cand rosiile incep sa se inmoie si sa isi lase sucul, formand un sos aromat;
- Scoateti din cuptor, presarati busuioc proaspat si bucatele de mozzarella fresca rupte grosier.
- Prajiti felii de baghete si bucurati-va de acest preparat gustos atat cald cat si rece.