M-am indragostit de aceasta combinatie: felii crocante de bagheta, un strat de branza Chavroux foarte putin sarata, dar perfecta pentru a scoate in evidenta aroma dulce a capsunelor, miere fina si un praf se cimbru uscat care leaga totul intr-o poveste delicioasa.

Reteta

  • Timp de gatire: 10 min
  • Persoane: 2
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 1 bagheta alba proaspata si crocanta sau paine cu maia prajita
  • 1 cutie branza Chavroux de la Ile de France (sau branza de capra cremoasa)
  • aproximativ 10 capsune mari (cate felii de paine, tot atat de multe capsune)
  • 2-3 lingurite din mierea preferata
  • 1 lingurita cimbru uscat
  1. Instructiuni
  2. Feliati bagheta sau painea cu maia. Optional o puteti praji pe ambele parti pana cand capata o crusta fina, aurie.
  3. Intindeti un strat generos de crema de branza Chavroux.
  4. Feliati capsunele si asezati peste crema de branza.
  5. Adaugatie putina miere, dupa gust. Aceasta se va combina minunat cu branza.
  6. Presarati cate putin cimbru uscat. Acesta va accentua toate aromele din aceasta gustare simpla si eleganta.