M-am indragostit de aceasta combinatie: felii crocante de bagheta, un strat de branza Chavroux foarte putin sarata, dar perfecta pentru a scoate in evidenta aroma dulce a capsunelor, miere fina si un praf se cimbru uscat care leaga totul intr-o poveste delicioasa.
Reteta
- Timp de gatire: 10 min
- Persoane: 2
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 1 bagheta alba proaspata si crocanta sau paine cu maia prajita
- 1 cutie branza Chavroux de la Ile de France (sau branza de capra cremoasa)
- aproximativ 10 capsune mari (cate felii de paine, tot atat de multe capsune)
- 2-3 lingurite din mierea preferata
- 1 lingurita cimbru uscat
- Instructiuni
- Feliati bagheta sau painea cu maia. Optional o puteti praji pe ambele parti pana cand capata o crusta fina, aurie.
- Intindeti un strat generos de crema de branza Chavroux.
- Feliati capsunele si asezati peste crema de branza.
- Adaugatie putina miere, dupa gust. Aceasta se va combina minunat cu branza.
- Presarati cate putin cimbru uscat. Acesta va accentua toate aromele din aceasta gustare simpla si eleganta.