Ati fiert prea multe paste pentru pranzul sau cina de astazi? Sau v-a mai ramas o portie, doua pe care nu mai aveti chef sa o mancati in acest mod? Am o modalitate delicioasa prin care le puteti recicla in cel mai apetisant mod. Pastele #DeNearuncat sunt delicioase in aceasta budinca sarata cu oua si branza, bine rumenita in cuptor.

Reteta

  • Timp de gatire: 40 min
  • Persoane: 2
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 150g de paste fierte (cu sau fara alte ingrediente)
  • 2 oua
  • 100g branza sarata (puteti folosi telemea, branza cottage, branza de capra etc)
  • 75ml iaurt/smantana/smantana de gatit
  1. Instructiuni
  2. Amestecati pastele cu iaurtul sau smantana, branza, ouale si omogenizati.
  3. Turnati amestecul obtinut intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coaceti timp de 30 de minute la 180C sau pana cand capata o crusta aurie crocanta.
  4. Feliati si decorati dupa preferinte.