Biscotti sarati, cu branza si nuci – un experiment ce s-a dovedit a fi un adevarat deliciu.
Acesti biscotti sunt crocanti la exterior, moi si pufosi la interior, au un gust minunat de branza cheddar si nuci coapte.
Raman proaspeti multe zile si sunt perfecti la micul dejun langa un ou cu galbenus moale, la pranz cu o supa crema sau la cina lanaga o salata uriasa si colorata.

Reteta

  • Timp de gatire: 50 min
  • Persoane: 4
  • Dificultate: Mica

  • Ingrediente
  • 100g telemea sfarmata
  • 100g cheddar ras
  • 2 oua
  • 150g faina
  • 10g praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 50g mix de nuci
  1. Ingrediente
  2. Amestecati toate ingredientele intr-un bol si framantati pana obtineti o bila ferma si omogena de aluat.
  3. Preincalziti cuptorul la 190C, caldura sus & jos.
  4. Pe o tava tapetata cu hartie de copt, asezati aluatul in forma unei “paini” mai turtite.
  5. Coaceti aproximativ 20 de minute pana cand “painica” devine ferma si rumena.
  6. Scoateti rapid tava din cuptor si taiati felii groase de aprox. 1-1,5 cm si coaceti feliile inca 10-15 minute sau pana incep sa capete o crusta crocanta la suprafata.
  7. Pastrati-i in caserole sau pungute ziplock.