Cine a zis ca sandwichurile nu se pot transforma intr-o experienta gourmet nu a incercat aceste sandwichuri delicioase facute cu covrigi, somon afumat, avocado si delicioasele: Roquefort si Petit Brie de la Ile de France.

Reteta

  • Timp de gatire: 10 min
  • Persoane: 3
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 3 covrigi pufosi
  • felii de Petit Brie si bucatele de Roquefort de la Ile de France
  • Ierburi aromatice proaspete sau frunze de salata – eu am folosit busuioc proaspat.
  • 2-3 fileuri de somon afumat
  • jumatate de castravete feliat
  • 1 avocado copt
  • Optional: Lamaie pentru stropit somonul afumat.
  1. Instructiuni
  2. Taiati covrigii in doua
  3. pe prima jumatate asezati feliile de Petit Brie si bucatelele de Roquefort cremos.
  4. Adaugati ierburile aromatice sau frunzele de salata
  5. Asezati feliile de avocado si feliile de castravete.
  6. Adaugati bucatele de somon afumat.
  7. Acoperiti cu a doua jumatate de covrig si savurati.