Cine a zis ca sandwichurile nu se pot transforma intr-o experienta gourmet nu a incercat aceste sandwichuri delicioase facute cu covrigi, somon afumat, avocado si delicioasele: Roquefort si Petit Brie de la Ile de France.
Reteta
- Timp de gatire: 10 min
- Persoane: 3
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 3 covrigi pufosi
- felii de Petit Brie si bucatele de Roquefort de la Ile de France
- Ierburi aromatice proaspete sau frunze de salata – eu am folosit busuioc proaspat.
- 2-3 fileuri de somon afumat
- jumatate de castravete feliat
- 1 avocado copt
- Optional: Lamaie pentru stropit somonul afumat.
- Instructiuni
- Taiati covrigii in doua
- pe prima jumatate asezati feliile de Petit Brie si bucatelele de Roquefort cremos.
- Adaugati ierburile aromatice sau frunzele de salata
- Asezati feliile de avocado si feliile de castravete.
- Adaugati bucatele de somon afumat.
- Acoperiti cu a doua jumatate de covrig si savurati.
[…] Eu am folosit-o deja intr-un sos cremos pentru ciuperci, intr-o tarta sarata Quattro Formaggi si in sandwichuri rapide cu covrigi, somon si […]