Daca ar fi sa aleg un mic dejun pe care sa il mananc zilnic pentru tot restul vietii ar fi intotdeauna o combinatie de: paine prajita, avocado, branza si oua. Mi se pare ca totul se combina minunat, gust, texturi, arome si culori. O masa deliciioasa si santoasa cu care si cei mai mici si cei mai mari pofticiosi sa isi poata incepe ziua in forta.

Igluul de lapte de la Delaco Junior este perfect pentru micii mofturosi sau marii iubitori de branza precum Fior di Latte. Este bogata in calce, fina si catifelata, potrivita si in mancaruri dulci si sarate.

Reteta

  • Timp de gatire: 30 min
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 2 felii de paine prajita
  • 1 avocado copt
  • 2 bucati Iglu de Lapte Delaco Junior
  • 2 oua
  • Extra: ridichi, ceapa verde/chives, sare, lamaie, ulei de masline.
  1. Instructiuni
  2. Incepeti prin a gati ouale dupa preferinte, noi iubim ouale ochiuri gatite cu un strop de ulei de masline si cu galbenus moale, dar voi le puteti si fierbe, posa sau puteti pregati chiar si omlete.
  3. Curatati si feliati avocadoul copt.
  4. Pe feliile de paine alternati o felie de avocado, o felie fina de Iglu de lapte.
  5. Printre acestea strecurati felii subtirele de ridiche.
  6. Adaugati ouale, stropiti cu putina lamaie si presarati un praf de sare.