Cei de la Hellmanns tocmai au lansat o gama nou nouta de sosuri care mai de care mai wild, aromate sau picante, pentru a reda efervescenta evenimentelor de Street Food de care ne-am fi bucurat in mod normal in fiecare vara. Puteti incerca sosuri cu pesto roso, trufe, avocado, chilli sau piper roz. Vestea buna e ca puteti pregati acum un astfel de eveniment la voi acasa, intr-o gasca restransa de pofticiosi. Iar prima reteta care mi-a venit in minte cand am primit aceasta cutie mare plina de goodies, a fost una perfecta pentru un brunch spicy: Wrap cu omleta si avocado.
Reteta
- Timp de gatire: 15 min
- Persoane: 2
- Dificultate: Usor
- INGREDIENTE
- 2 tortilla wraps sau lipii
- 1 avocado copt
- 4 oua medii
- Baby spanac
- 2 rosii mici
- Sare si piper
- Sos Hellmanns Creamy Pesto Rosso
- Sos Hellmanns Creamy Avocado
- O lingura de ulei de masline
- Instructiuni
- Amestecati ouale cu sare si piper si prajiti intr-o tigaie incinsa cu o lingura de ulei de masline
- Intindeti cele doua tortilla pe cate o farfurie si asezati cate jumatate din omleta preparata pe fiecare
- Feliati avocado si impartiti peste cele doua omlete
- Adaugati cate o mana de baby spanac
- Feliati rosiile si asezati peste baby spanac
- A venit si momentul sosurilor: eu am ales sosul Creamy Avocado pe care l-am pus peste umplutura din wrapul meu, iar pentru Flavius, sosul Creamy Pesto Rosso, ambele sunt usor picante.
- Am impachetat si rulat strans wrapurile si le-am copt pentru 2 minute pe fiecare parte intr-o tigaie incinsa, fara ulei.
- Le-am servit fierbinti si cu extra sosuri, bineinteles.