Cei de la Hellmanns tocmai au lansat o gama nou nouta de sosuri care mai de care mai wild, aromate sau picante, pentru a reda efervescenta evenimentelor de Street Food de care ne-am fi bucurat in mod normal in fiecare vara. Puteti incerca sosuri cu pesto roso, trufe, avocado, chilli sau piper roz. Vestea buna e ca puteti pregati acum un astfel de eveniment la voi acasa, intr-o gasca restransa de pofticiosi. Iar prima reteta care mi-a venit in minte cand am primit aceasta cutie mare plina de goodies, a fost una perfecta pentru un brunch spicy: Wrap cu omleta si avocado.

Reteta

  • Timp de gatire: 15 min
  • Persoane: 2
  • Dificultate: Usor
  • INGREDIENTE
  • 2 tortilla wraps sau lipii
  • 1 avocado copt
  • 4 oua medii
  • Baby spanac
  • 2 rosii mici
  • Sare si piper
  • Sos Hellmanns Creamy Pesto Rosso
  • Sos Hellmanns Creamy Avocado
  • O lingura de ulei de masline
  1. Instructiuni
  2. Amestecati ouale cu sare si piper si prajiti intr-o tigaie incinsa cu o lingura de ulei de masline
  3. Intindeti cele doua tortilla pe cate o farfurie si asezati cate jumatate din omleta preparata pe fiecare
  4. Feliati avocado si impartiti peste cele doua omlete
  5. Adaugati cate o mana de baby spanac
  6. Feliati rosiile si asezati peste baby spanac
  7. A venit si momentul sosurilor: eu am ales sosul Creamy Avocado pe care l-am pus peste umplutura din wrapul meu, iar pentru Flavius, sosul Creamy Pesto Rosso, ambele sunt usor picante.
  8. Am impachetat si rulat strans wrapurile si le-am copt pentru 2 minute pe fiecare parte intr-o tigaie incinsa, fara ulei.
  9. Le-am servit fierbinti si cu extra sosuri, bineinteles.