Daca zilele acestea ati fiert porumb si v-a mai ramas, sau daca prin camara aveti conserve de porumb #DeNearuncat, supa aceasta de inspiratie mexicana, picanta si si dulceaga in acelasi timp, e solutia salvatoare.

Pentru extra hotness am folosit sosul super picant din noua gama Hellmann’s inspirata din street food.

Reteta

  • Timp de gatire: 30 min
  • Persoane: 2
  • Dificultate: Usor
  • INGREDIENTE
  • 300g Porumb fiert sau porumb din conserva
  • 300g de porumb fiert sau din conserva
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 cartof dulce
  • 1 ceapa
  • 1 capatana de usturoi
  • Un praf de fulgi de chilli
  • Oregano proaspat sau uscat
  • Sare dupa gust
  • 2 linguri de smantana sau iaurt grecesc
  • Hot Sauce Hellmann’s
  1. Instructiuni
  2. Intr-o oala cu apa se ferb toate legumele pana gand devin moi.
  3. Se piseaza folosind un blender (initial doar legumele si adaugati treptat si apa de la fiert in functie de consistenta dorita)
  4. Condimentati cu sare, fulgi de chili si oregano si mai lasati la fiert inca 5 minute
  5. Turnati in boluti si stropiti cu Hot Sauce Hellmann’s dupa gust
  6. In centru asezati si cate o lingura buna de smantana.
  7. Presarati oregano uscat sau proaspat.