Daca zilele acestea ati fiert porumb si v-a mai ramas, sau daca prin camara aveti conserve de porumb #DeNearuncat, supa aceasta de inspiratie mexicana, picanta si si dulceaga in acelasi timp, e solutia salvatoare.
Pentru extra hotness am folosit sosul super picant din noua gama Hellmann’s inspirata din street food.
Reteta
- Timp de gatire: 30 min
- Persoane: 2
- Dificultate: Usor
- INGREDIENTE
- 300g Porumb fiert sau porumb din conserva
- 300g de porumb fiert sau din conserva
- 1 morcov
- 1 ardei gras
- 1 cartof dulce
- 1 ceapa
- 1 capatana de usturoi
- Un praf de fulgi de chilli
- Oregano proaspat sau uscat
- Sare dupa gust
- 2 linguri de smantana sau iaurt grecesc
- Hot Sauce Hellmann’s
- Instructiuni
- Intr-o oala cu apa se ferb toate legumele pana gand devin moi.
- Se piseaza folosind un blender (initial doar legumele si adaugati treptat si apa de la fiert in functie de consistenta dorita)
- Condimentati cu sare, fulgi de chili si oregano si mai lasati la fiert inca 5 minute
- Turnati in boluti si stropiti cu Hot Sauce Hellmann’s dupa gust
- In centru asezati si cate o lingura buna de smantana.
- Presarati oregano uscat sau proaspat.
