O masa sanatoasa chiar nu are nevoie de multe ingrediente. Iar acest pranz cu somon si fasole verde cred ca a fost gata in 20 de minute.
Reteta
- Timp de gatire: 20 min
- Persoane: 2
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 2 bucati de somon congelat (150g x 2)
- 2 linguri de Vegeta Natur Mix de peste
- 1 punga de fasole verde congelata
- o ceapa mica
- 1 lingura de ulei de masline
- 1 lingurita de sare si un praf de piper
- 2 linguri de maioneza vegana (se poate folosi si maioneza din oua)
- 2 linguri de iaurt
- 3-4 catei de usturoi
- condimentele preferate (eu am folosit oregano proaspat si chilli)
- Instructiuni
- 1. Bucatile de peste se pudreaza din abundenta cu mixul de condimente special pentru peste, si da, chiar asa congelat se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Se coace la 200 de grade timp de 10-15 minute. Fara pic de ulei sau sare. - 2. Intre timp intr-o tigaie se soteaza in uleiul de masline fasolea verde si ceapa taiata marunt, impreuna cu sarea si piperul.
- 3. Sosul se face foaaarte repede amestecand iaurtul, maioneza, usturoiul pisat si condimentele.
Si bineinteles, pentru varianta extra sanatoasa puteti inlocui maioneza cu mustar.
Pofta! #DeMancare PR Avenue