O masa sanatoasa chiar nu are nevoie de multe ingrediente. Iar acest pranz cu somon si fasole verde cred ca a fost gata in 20 de minute.

Reteta

  • Timp de gatire: 20 min
  • Persoane: 2
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 2 bucati de somon congelat (150g x 2)
  • 2 linguri de Vegeta Natur Mix de peste
  • 1 punga de fasole verde congelata
  • o ceapa mica
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 lingurita de sare si un praf de piper
  • 2 linguri de maioneza vegana (se poate folosi si maioneza din oua)
  • 2 linguri de iaurt
  • 3-4 catei de usturoi
  • condimentele preferate (eu am folosit oregano proaspat si chilli)
  1. Instructiuni
  2. 1. Bucatile de peste se pudreaza din abundenta cu mixul de condimente special pentru peste, si da, chiar asa congelat se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.
    Se coace la 200 de grade timp de 10-15 minute. Fara pic de ulei sau sare.
  3. 2. Intre timp intr-o tigaie se soteaza in uleiul de masline fasolea verde si ceapa taiata marunt, impreuna cu sarea si piperul.
  4. 3. Sosul se face foaaarte repede amestecand iaurtul, maioneza, usturoiul pisat si condimentele.
    Si bineinteles, pentru varianta extra sanatoasa puteti inlocui maioneza cu mustar.

Pofta! #DeMancare PR Avenue