Vacanta de primavara s-a incheiat, dar asta nu inseamna ca nu ne mai e pofta de ceva colorat, gustos si de ce nu? sanatos, dupa toate mesele incarcate cu bunatati de Paste.
Un sandwich este intotdeauna o idee buna intr-o zi incarcata, fie la micul dejun, pranz sau gustare, la birou sau la scoala.
Pentru mine cea mai importanta parte dintr-un sandwich este painea si sunt sigura ca si pentru multi dintre voi e la fel.
Trebuie sa fie moale si pufoasa, dar sa aiba o crusta aurie crocanta si cu cat mai multi nutrienti si ingrediente bune.
Din acest motiv vedeti in multe dintre retetele mele ca folosesc painea Boiereasca. Sunt un adevarat “lovebrand” in Romania si lideri pe piata produselor de panificatie pentru ca se dedica cu adevarat atunci cand vine vorba de calitatea ingredientelor, gustul bogat si prospetime.
Painea este dospita in cosuri de lemn, ramane proaspata pana la 10 zile iar cei mici ii adora gustul. Si e atat de usor de folosit fiind gata feliata si impachetat in punga care o face usor de pastrat in frigider sau camara.
Astazi am folosit “Semintele Pamantului” – o paine imbogatita cu seminte si un gust delicios.
Iar sandwichul a fost super bun si usor de facut cu ingrediente pe care probabil le aveti deja in casa.
Pe prima felie de paine am pus: -felii de avocado;
-felii de ridiche;
-felii de ou fiert;
-o felie de branza Emmentaler;
-felii de castravete;
Iar pe ultima felie:
-am intins crema de branza;
-si am presarat ceapa verde tocata marunt.
A fost ataaat de bun si revigorant. Il puteti savura si voi cu sosul preferat sau cu iaurt. Promit ca o sa va placa.