Mai simplu si bun nu se poate:

Reteta

  • Timp de gatire: 30 min
  • Persoane: 2
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 200g de sfecla proaspata
  • 1 lamaie
  • 1 avocado copt
  • 200g de branza de capra
  • cateva frunze de cimbru proaspat
  • o mana de caju (sau orice nuci aveti la indemana)
  • 2 lingurite de ulei de masline
  • un praf de sare grunjoasa
  1. Instructiuni
  2. Am taiat felii subtiri sfecla (1-2mm grosime)
    Si le-am asezat una langa alta pe o farfurie intinsa.
  3. Am stors lamaia si am stropit bine feliile de sfecla.
  4. Am presarat sarea si am lasat feliile de sfecla
    la lenevit impreuna cu lamaia si sarea, astfel va deveni mai frageda iar gustul pamantiu mai putin intens(aprox.30min);
  5. Am rupt branza de capra in bucatele si am presarat-o peste feliile rubinii.
  6. L-am feliat pe dl. Avocado si l-am invitat si pe el la petrecerea din farfurie.
  7. In cele din urma am decorat cu cimbru proaspat, norocul meu a facut sa fie si inflorit.
    Si am adaugat cajuul crocant pentru o combinatie de texturi de vis, dar voi puteti folosi absolut orice fel de nuci aveti acasa.

Pofta! #DeMancare