Mai simplu si bun nu se poate:
Reteta
- Timp de gatire: 30 min
- Persoane: 2
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 200g de sfecla proaspata
- 1 lamaie
- 1 avocado copt
- 200g de branza de capra
- cateva frunze de cimbru proaspat
- o mana de caju (sau orice nuci aveti la indemana)
- 2 lingurite de ulei de masline
- un praf de sare grunjoasa
- Instructiuni
- Am taiat felii subtiri sfecla (1-2mm grosime)
Si le-am asezat una langa alta pe o farfurie intinsa. - Am stors lamaia si am stropit bine feliile de sfecla.
- Am presarat sarea si am lasat feliile de sfecla
la lenevit impreuna cu lamaia si sarea, astfel va deveni mai frageda iar gustul pamantiu mai putin intens(aprox.30min); - Am rupt branza de capra in bucatele si am presarat-o peste feliile rubinii.
- L-am feliat pe dl. Avocado si l-am invitat si pe el la petrecerea din farfurie.
- In cele din urma am decorat cu cimbru proaspat, norocul meu a facut sa fie si inflorit.
Si am adaugat cajuul crocant pentru o combinatie de texturi de vis, dar voi puteti folosi absolut orice fel de nuci aveti acasa.
Pofta! #DeMancare