Daca salata aceasta are doar morcovi se mai numeste salata? Orice ar fi, vreau sa va zic ca e absolut delicioasa, un pic acrisoara, un pic crocantica, cu multa lamaie, susan si menta, e o bomba de prospetime si gust. E perfecta ca garnitura langa o multime de feluri principale, dar se potriveste de minune si in tot felul de sandwichuri sau wrapuri.

Reteta

  • Timp de gatire: 5 min
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 2 morcovi mari
  • 2 linguri de susan
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sucul de la o lamaie
  • jumatate de lingurita de sare
  • un praf de piper
  • Optional: frunze proaspete de menta/busuioc/oregano
  1. Instructiuni
  2. Folosind un peeler taiati fasii subtiri si fine de morcov. Puteti da si prin razatoarea mare morcovii.
  3. Stoarceti lamaia si adaugati peste morcovi.
  4. Presarati susanul, sarea si piperul.
  5. Adaugati ierburile aromatice taiate marunt..
  6. Adaugati si uleiul de masline si amestecati.
  7. Savurati alaturi de preparatele preferate sau un sandwichuri delicioase.