Daca salata aceasta are doar morcovi se mai numeste salata? Orice ar fi, vreau sa va zic ca e absolut delicioasa, un pic acrisoara, un pic crocantica, cu multa lamaie, susan si menta, e o bomba de prospetime si gust. E perfecta ca garnitura langa o multime de feluri principale, dar se potriveste de minune si in tot felul de sandwichuri sau wrapuri.

Reteta
- Timp de gatire: 5 min
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 2 morcovi mari
- 2 linguri de susan
- 2 linguri de ulei de masline
- sucul de la o lamaie
- jumatate de lingurita de sare
- un praf de piper
- Optional: frunze proaspete de menta/busuioc/oregano
- Instructiuni
- Folosind un peeler taiati fasii subtiri si fine de morcov. Puteti da si prin razatoarea mare morcovii.
- Stoarceti lamaia si adaugati peste morcovi.
- Presarati susanul, sarea si piperul.
- Adaugati ierburile aromatice taiate marunt..
- Adaugati si uleiul de masline si amestecati.
- Savurati alaturi de preparatele preferate sau un sandwichuri delicioase.