Ramanem in moodul de sarbatoare? Ce ziceti de o salata Boeuf mai usoara, mai rapida si potrivita langa o multiiiime de feluri de mancare? Pentru ca aveti nevoie doar de legume fierte, maioneza si castraveti murati, aceasta poate fi gata chiar si in mai putin de o ora.

Si ca sa fie usoara ca un norisor am folosit maioneza light de la Hellmann’s (gasiti si alternativa 100% vegana in gama lor de produse).

Reteta

  • Timp de gatire: 60 min
  • Persoane: 4
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 2 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel (uneori folosesc si patrunjel sau telina)
  • 2-3 cartofi medii
  • 300g castraveti murati
  • 150g maioneza light/vegana
  • 50g mustar
  • Optional: 1 lingurita fulgi de chilli
  1. Instructiuni
  2. Se spala, curata si se fierb morcovii, patrunjelul si cartofii pana cand capata o textura moale, usor de taiat in cubulete.
  3. Taiati legumele cubulete si amestecati cu castravetii murati taiati tot cubulete.
  4. Adaugati maioneza, mustarul si amestecati.
  5. Modelati si decorati salata dupa preferinte, eu am folosit fulgi de chilli si frunzulite de macris.
  6. Pastrati la frigider si serviti cu felurile principale preferate.