Sunt fericita si extrem de emotionata sa va prezint prima mea colectie de printuri de arta: “Retete de pus in rama”, lucrate cu drag in ultimele luni, pentru ca cele mai iubite retete sunt cele cu care noi am crescut.

Simple, rapide, mereu facute din toata inima de catre mama sau bunica, pe aragazul cu un ochi ars, pe plita sau in bucataria de vara, retetele copilariei sunt cele la care tanjim cu totii din cand in cand.

“Cartofi prajiti cu ou si branza rasa”,

“Gris cu lapte si dulceata”

“Pandispan cu visine”,

“Paine in ou”

“Rosii cu branza” sunt cele 5 #ReteteDePusInRama ce pot fi comandate direct din shopul DeMancare si abia asteapta sa iti decoreze peretii bucatariei sau orice coltisor drag din casa, cu reteta care ti-a ramas lipita de suflet, tie sau unei persoane dragi pe care vrei sa o surprinzi cu o pagina din copilarie.

Pentru tine care este #RetetaDePusInRama?

*Printurile de 30x40cm sunt realizate pe hartie Hahnemuehle Wiliam Turner din bumbac 100%, folosind un pigment ce garanteaza rezistenta printului pentru o perioada de peste 100 de ani.

*Printurile de arta sunt livrate intr-un tub de carton, invelite in hartie de orez, alaturi de manusi din bumbac pentru manevrare in siguranta.

*Rama nu este inclusa. Rama folosita in imagini este KNOPPANG Ikea.