Quesadilla e mereu o idee salvatoare pentru un pranz sau mic dejun grabit. Intr-o astfel de lipie poti aduna tot felul de ingrediente delicioase, dar astazi va povestesc despre Quesadilla vegana, umpluta cu guacamole, fasole, naut, porumb si castraveti murati. E delicioasa si sigur va fi pe gustul celor vegani, vegetarieni sau care postesc.

Reteta

  • Timp de gatire: 20 min
  • Persoane: 2
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 2 tortilla
  • 1 avocado copt
  • sucul de la jumatate de lamaie
  • 1 rosie mica
  • 1 ceapa mica
  • jumatate de ardei gras
  • sare si piper dupa gust
  • fasole fiarta/din conserva
  • porumb fiert/din conserva
  • naut fiert/din conserva
  • 1-2 castraveti murati
  1. Instructiuni
  2. Incepem prin a pregati guacamole. Intr-un bol pisati bine avocado si adaugati rosia, ceapa si ardeiul (toate tocate marunt).
  3. Condimentati cu sare, piper si adaugati sucul de lamaie.
  4. Intindeti pe toata suprafata uneia dintre cele 2 tortilla.
  5. Presarati fasole, porumb, naut si castravete murat taiat cubulete sau fasii subtiri.
  6. Asezati ce-a de-a doua tortilla si mutati quesadilla intr-o tigaie bine incinsa.
  7. Coaceti pe ambele parti pana cand tortilla devine crocanta la exterior.
  8. Feliati, serviti cu verdeturi proaspete presarate si sosul preferat.