Pere posate, moi si catifelate cu un sos fin si cremos de Dulce de leche si o mana de nuci tocate presarate, nimic mai simplu, sofisticat si atat de gustoooos!

Reteta
- Timp de gatire: 30 min
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- .4 pere
- 2L apa
- 1 bat de scortisoara
- 100g nuci macinate
- 1 conserva lapte condensat
- Instructiuni
- Dulce de Leche se pregateste de inainte, dar este extreeem de usor. Tot ce trebuie sa faceti este sa fierbeti conserva de lapte condensat intr-o oala cu apa timp de 3 ore. In tot acest timp laptele se va transforma intr-un sos fin de caramel. Asigurati-va ca apa acopera tot timpul conserva, devi va fi necesar sa completati cand aceasta se evapora in timpul fierberii.
- Dupa ce aveti dulce de leche complet gatit va puteti ocupa de pere. Fierbeti-le intr-o oala cu apa si batul de scortisoara timp de 30 de minute sau pana cand devin moi. Lasati totul sa se raceasca. Le puteti folosi chiar de la frigider pentru un plus de prospetime.
- Intr-o farfurie adanca asezati un strat de sos de caramel, presarati nuci tocate, scortisoara si asezati perele taiate in jumatati.