Fierbinte si picanta, “Penne a’l Arrabiata” este genul de reteta la care vei pofti de mai multe ori iarna aceasta.

Pastele “al’ dente” se potrivesc atat de bine cu legumele tocate si sotate in ulei de masline cu putin usturoi si cel mai gustos si cremos sos din artdei iuti tocati de la Univer – Eros Pista.

Ai nevoie doar de o mana de ingrediente, dar nu poti sari peste sos. Va promit va Eros Pista va va aminti de copilarie, de retetele mamei si de multe retete traditionale ce isi iau intensitatea si gustul din doar o lingurita  de ardei iuti tocati.

Eros Pista aduna intr-un borcan toate aromele bucatariei unguresti cu 87% ardei iuti tocati si un proaf de sare, astfel incat sa poata eleva orice preparat in care acesta este adaugat.

Reteta

  • Timp de gatire: 30 min
  • Persoane: 3
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 200g penne
  • 1 lingurita ardei iuti tocati Eros Pista de la Univer
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 cub de legume
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1/2 ardei rosu/gogosar
  • cateii de la un usturoi
  • 1/2 ceapa
  • 300g rosii cherry
  • cimbru uscat
  • patrunjel proaspat
  1. Instructiuni
  2. Puneti pastele la fiert in apa clocotita.
  3. Intr-o tigaie incingeti uleiul de masline si adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul si rosiile tocate marunt. Caliti alaturi de cubul de legume.
  4. Adaugati un polonic din apa in care fierb pastele si o lingura de pasta de tomate.
  5. Amestecati si adaugati o lingurita rasa din sosul de ardei iuti tocati Eros Pista. Amestecati si lasati sa fiarba 3-4 minute.
  6. Presarati cimbru dupa gust. Adaugati pastele, amestecati si presarati patrunjelul proaspat tocat.
  7. Optional puteti rade parmezan.