Combinatia de ardei copti si branza de capra este de-a dreptul fabuloasa. Acestea au facut echipa buna si cu aceste penne si sosul cremos de rosii intr-un preparat perfect pentru masa de pranz sau cina. Am adaugat si o mana de nuci crocante pentru textura si cateva frunze de busuioc pentru prospetime.

Reteta

  • Timp de gatire: 30 min
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 300g paste
  • 3 ardei copti (proaspeti/congelati/din conserva)
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 cub bio de legume
  • 200g branza de capra
  • busuioc proaspat
  • 50g nuci
  • 2 linguri ulei de masline
  1. Instructiuni
  2. Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet.
  3. Intr-o tigaie pregatiti sosul astfel: in uleiul de masline caliti ceapa tocata marunt si usturoiul pisat.
  4. Adaugati ardeii copti taiati rondele, cubul de legume bio si pasta de tomate.
  5. Adaugati apa cat sa acoperiti in totalitate legumele si amestecati pana cand obtineti un sos omogen.
  6. Lasati sa fiarba impreuna 6-7 minute sau pana cand sosul incepe sa scada.
  7. Adaugati pastele in sos si amestecati.
  8. Presarati branza de capra sfaramata, busuioc proaspat si nucile tocate marunt.