Combinatia de ardei copti si branza de capra este de-a dreptul fabuloasa. Acestea au facut echipa buna si cu aceste penne si sosul cremos de rosii intr-un preparat perfect pentru masa de pranz sau cina. Am adaugat si o mana de nuci crocante pentru textura si cateva frunze de busuioc pentru prospetime.


Reteta
- Timp de gatire: 30 min
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 300g paste
- 3 ardei copti (proaspeti/congelati/din conserva)
- 2 catei de usturoi
- 1 ceapa
- 2 linguri pasta de tomate
- 1 cub bio de legume
- 200g branza de capra
- busuioc proaspat
- 50g nuci
- 2 linguri ulei de masline
- Instructiuni
- Fierbeti pastele conform instructiunilor de pe pachet.
- Intr-o tigaie pregatiti sosul astfel: in uleiul de masline caliti ceapa tocata marunt si usturoiul pisat.
- Adaugati ardeii copti taiati rondele, cubul de legume bio si pasta de tomate.
- Adaugati apa cat sa acoperiti in totalitate legumele si amestecati pana cand obtineti un sos omogen.
- Lasati sa fiarba impreuna 6-7 minute sau pana cand sosul incepe sa scada.
- Adaugati pastele in sos si amestecati.
- Presarati branza de capra sfaramata, busuioc proaspat si nucile tocate marunt.