Daca pui intr-o tava paste, sos de rosii, smantana de gatit si multa mozzarella obtii cele mai gustoase pasta la cuptor. Se fac rapid, fara prea multa munca, cu putine ingrediente si le poti savura la pranz sau cina. Sosul ramane cremos in interior si la suprafata au o crusta crocanta de branza topita.
Reteta
- Timp de gatire: 20 min
- Persoane: 2
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 1 lingura ulei de masline
- 300g paste fierte
- 200ml suc de rosii
- 200ml smantana de gatit
- 200g mozzarella/parmezan/cascaval
- 2-3 lingurite de ierburi aromatice
- sare si piper dupa gust
- Instructiuni
- Intr-o tava bine unsa cu ulei de masline, turnati pastele fierte.
- Adaugati sosul de rosii si amestecati.
- Adaugati smantana de gatit si amestecati.
- Condimentati cu sare, piper si ierburile aromatice. Amestecati.
- Presarati branza rasa si coaceti timp de 20 de minute la 200C sau pana cand capata o crusta aurie de branza topita.