Stim deja cu totii ca nu e masa de sarbatoare fara un platou cu oua umplute, iar acestea cu crema catifelata de avocado si branza va vor cuceri fiecare invitat.
Reteta
- Timp de gatire: 30 min
- Persoane: 6
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 6 oua fierte tari, decojite
- 1 avocado copt
- 3 linguri de branza telemea rasa/ parmezan / branza de capra
- 1 lingurita fulgi de chilli
- Ceapa verde sau chives
- Verdeturi proaspete pentru decorat (eu am folosit oregano)
- Instructiuni
- Taiati ouale fierte in doua, pe lungime si scoateti galbenusurile.
- Intr-un blender pisati foarte bine avocadoul curatat si taiat cubulete cu galbenusurile si branza. La final trebuie sa obtineti consistenta uneo creme. Mai adaugati condimente dupa gust.
- Folosind un pos/ o punga sau o lingurita umpleti fiecare ou cu crema obtinuta.
- Presarati fulgi de chilli, ceapa verde sau chives maruntite si decorati cu frunzulite proaspete.
- Serviti ca aperitiv alaturi de paine prajita, branzeturi si legume proaspete.