Fie ca iti plac la nebunie ouale fierte sau ca ai ramas cu cateva in plus dupa masa de Paste, reteta aceasta de Oua nemtesti va deveni repede una dintre preferatele tale pentru ca nu ai cum sa rezisti sosului cremos de mustar.
Reteta
- Timp de gatire: 20 min
- Persoane: 2
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 7 oua fierte tari
- 1 cub concentrat de legume
- 1 ceapa
- 100ml apa
- 200ml mustar
- 200ml smantana de gatit
- 50g unt
- 1 legatura marar
- 1 lingura boabe de mustar
- Instructiuni
- Caliti ceapa taiata cubulete in unt.
- Adaugati smantana de gatit cand ceapa devine aurie. Amestecati si adaugati cubul concentrat se legume si mustarul.
- Amestecati si adaugati apa. Fierberi timp de 5 minute.
- Taiti marunt mararul si adaugati in amestec.
- Asezati in sos ouale taiate in jumatati. Apoi mai fierbeti inca 2 minute.
- Presarati boabele de mustar si savurati cu paine proaspata si crocanta.