O tava de fericire avem aici! E plina cu nachos crocanti, acoperiti de branza Cheddar topita, avocado proaspat, rosii, ardei si ceapa. Gustarea perfecta de rontait la un film sau cu prietenii. Trebuie sa o incercati in weekend!
British Cheddarul de la Delaco are fix ce ii trebuie pentru aceasta reteta: aroma delicioasa, textura cremoasa si se topeste spectaculos! O sa va placa, promit!
Reteta
- Timp de gatire: 30 min
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 200g nachos
- 150g British Cheddar Delaco ras
- 1 ceapa rosie
- 1 ardei gras
- 1 rosie
- 1 lime/jumatate de lamaie
- Optional: patrunjel sau coriandru proaspat tocat
- Instructiuni
- Intr-o tava antiaderenta sau tapetata cu hartie de copt puneti nachos.
- Peste acestia radeti branza Cheddar.
- Lasati la copt in cuptor pana cand se topeste complet branza – aproximativ 5-7 minute la 180C.
- Intre timp tocati ceapa, rosia, ardeiul si avocadoul in cubulete marunte.
- Presarati peste nachos fierbinti si stropiti cu zeama proaspata de lime.
- Optional puteti presara patrunjel sau coriantru proaspat tocat.