O tava de fericire avem aici! E plina cu nachos crocanti, acoperiti de branza Cheddar topita, avocado proaspat, rosii, ardei si ceapa. Gustarea perfecta de rontait la un film sau cu prietenii. Trebuie sa o incercati in weekend!

British Cheddarul de la Delaco are fix ce ii trebuie pentru aceasta reteta: aroma delicioasa, textura cremoasa si se topeste spectaculos! O sa va placa, promit!

Reteta

  • Timp de gatire: 30 min
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 200g nachos
  • 150g British Cheddar Delaco ras
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 1 lime/jumatate de lamaie
  • Optional: patrunjel sau coriandru proaspat tocat
  1. Instructiuni
  2. Intr-o tava antiaderenta sau tapetata cu hartie de copt puneti nachos.
  3. Peste acestia radeti branza Cheddar.
  4. Lasati la copt in cuptor pana cand se topeste complet branza – aproximativ 5-7 minute la 180C.
  5. Intre timp tocati ceapa, rosia, ardeiul si avocadoul in cubulete marunte.
  6. Presarati peste nachos fierbinti si stropiti cu zeama proaspata de lime.
  7. Optional puteti presara patrunjel sau coriantru proaspat tocat.