Mousse de ciocolata cu zmeura, cu un invelis crocant de ciocolata neagra – un desert incredibil de bun, neasteptat de usor de facut, gata in 15 minute siiiii cu doar 5 ingrediente!

Secretul care te scuteste de toata munca este MascarponeChoco de la Delaco Romania fin, cremos si ciocolatos, perfect pentru mousseuri si alte bunatati fara efort.

Reteta

  • Timp de gatire: 30 min
  • Persoane: 4
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 1 cutie MascarponeChoco
  • 2 linguri de zahar
  • 200ml frisca lichida
  • 300g de zmeura
  • 1 tableta de ciocolata neagra topita (dar nu fierbinte)
  1. Instructiuni
  2. Mixati mascarpone cu frisca si zahar, puneti in pahare/boluri si alternati cu zmeura.
  3. Nivelati cu grija ultimul strat de mascarpone si cu o lingura intindeti usor un strat subtire de ciocolata neagra topita.
  4. Lasati sa se raceasca 30 de minute la frigider & enjoy!