Am gasit aranjamentul floral perfect pentru orice masa festiva, pentru ca cine mai are nevoie de o vaza de flori cand poti avea un platou de lalele delicioase din rosii umplute cu crema fina de telemea si codite crocante de ceapa verde?
Am folosit delicioasa telemea de vaca de la Delaco pentru a obtine cea mai cremoasa si aerata crema de telemea, perfecta pentru umplut rosii proaspete si aromate.



Reteta
- Timp de gatire: 30 min
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 12 rosii prunisoare
- 200g telemea de vaca Delaco
- 2 linguri de iaurt grecesc
- 1 legatura de ceapa verde
- Optional: frunze de busuioc, patrunjel si cimbru proaspat
- Instructiuni
- Incepeti prin a cresta rosiile, formand astfel petalele: cu un cutit bine ascutit taiati pana aproape de fund rosiile in cruce (ca in imaginea de mai jos).
- Folosind un blender vertical mixati bine telemeaua sfaramata cu iaurtul, pana cand obtineti o crema omogena.
- Folosind un pos cu dui subtire umpleti pe rand fiecare rosie.
- Pe un platou intins asezati ceapa verde cu frunzele desprinse de radacina, formand astfel coditele si frunzele.
- In varful firelor de ceapa verde asezati rosiile umplute cu telemea.
- Optional, puteti da un plus de naturalete platoului vostru cu cateva frunzulite proaspete de busuioc, cimbru sau patrunjel.



