Se apropie ziua Frantei, pe 14 iulie sarbatorim ”Jour de Bastille” cu un brunch festiv, simplu dar extraordinar de gustoss. Croissante umplute cu omleta si cea mai fina branza de capra de la Ile de France: Chavroux.
Reteta
- Timp de gatire: 20 min
- Persoane: 4
- Dificultate: Usor
- INGREDIENTE
- 4 oua medii
- 50g unt
- Sare
- Fulgi de chilli
- 4 croissante proaspete
- Rucola
- 2 rosii feliate
- 1 cutie Branza Chavroux de la Ile de France
- O mana de nuci
- Instructiuni
- Se topeste untul intr-o tigaie incinsa
- Adaugati ouale intregi si incepeti sa amestecati constant integrand si untul topit
- Presarati sare si fulgi de chilli, imediat ce ati oprit focul cat timp omleta este inca umeda (nu va faceti griji, se va gati in continuare din caldura proprie).
- Taiati croassantele in doua, ca pentru un sandwich
- Intindeti un strat generos de branza Chavreaux peste care asezati omleta fierbinte si cremoasa
- Adaugati un strat de rucola si cateva felii de rosii subtiri
- Coaceti putin nucile si adaugati-le in sandwichul cu croissant