Da play melodiei preferate, citeste o pagina din cartea inceputa de cateva luni, sau stai pur si simplu cu tine, savureaza o gustare uber gustoasa!

Va povesteam acum ceva timp ca incerc sa imi gasesc mai mult timp pentru mine, pentru pauze si momente mici de bucurie simpla printre filmari, retete si viata de mama.

Una dintre bucuriile mele: Pauza de 10! 10 minute cu o gustare de nota 10 prietenoasa cu mine si mediul. Asa ca aleg ceva care ma trimite direct in copilarie de la prima lingurita savurata: un borcanas @Muller_Romania de budinca sau orez cu lapte pe care le decorez cu fructe proaspete pentru un plus de vitamine.

M-am super bucurat cand am vazut in magazine produsele Muller Vegan cu gustul uber fabulos cu care ne-au obisnuit deja, ingredientele de calitate si acum 100% vegane.

Le-am incercat pe toate, recunosc. Si Muller Riso Vegan (cu ciocolata, vanilie, zmeura si mango-maracuja), Muller Pudding – preferatele mele, cu ciocolata si vanilie.

Si cand poate fi momentul ideal sa introduci in dieta ta mai multe alimente vegane pentru o viata echilibrata, daca nu intr-o pauza de 10 minute? Fie ca esti vegan deja, fie ca postesti sau pur si simplu vrei sa dai un twist flexitarian deserturilor tale, acum ai la dispozitie atat de multe bunatati dintre care sa alegi.