Un desert spectaculos nu trebuie sa fie neaparat complicat sau sa iti ia ore bune de gatit. Mousseul acesta catifelat, cu mascarpone de la Delaco, ciocolata si aroma de turta dulce va fi gata in 20 de minute.
Reteta
- Timp de gatire: 20 min
- Persoane: 2
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 150ml frisca lichida
- 150 mascarpone Delaco
- 150g ciocolata
- 1lingurita scortisoara
- 1lingurita nucsoara
- Instructiuni
- Topiti ciocolata si lasati-o apoi sa revina la o temperatura mai mica, dar cat sa fie inca cremoasa.
- Intr-un bol mixati frisca lichida pana cand devine ferma. Adaugati 2 linguri de mascarpone si amestecati.
- In acest amestec incorporati ciocolata.
- Intr-un al doilea bol amestecati restul de mascarpone cu scortisoara si nucsoara.
- Turnati in pahare de sampanie cate un strat de ciocolata si unul de mscarpone.
- Decorati cu extra scortisoara sau cacao, nuci, ciocolata alba sau biscuiti.