Când devii părinte lumea capătă o nouă formă, vezi totul cu alți ochi și deși de cele mai multe ori habar nu ai ce faci sau dacă o să fie bine, îți găsești puterea chiar în cele mai delicate momente.

Pentru că un zâmbet știrb, primul “mami” și pupicii lipicioși transformă haosul în ordine, petele în artă, gălăgia în muzică și plânsul în îmbrățișări lungi.

Nopțile nedormite, cearcănele și cafelele devin mantia ta de super erou.

Și de fiecare dată când zici că nu mai poți, puiul tău își lipește obrazul de al tău și știi că mai poți încă de 10 ori mai mult.

Scutecele Pufies sunt alături de ține din prima zi. Nu, nu vor pregăti cină în locul tău, nu vor curată petele de iaurt de pe canapea și nu vor vindecă durerile de dinți.

Dar vor fi acolo să se asigure că pielea micuțului tău nu este expusă la alergeni, că respiră și că fundulețul lui stă pe un norișor uscat ce absoarbe lichidul până la 12 ore.

Iar formă comfortabila și elastică “pants” le permite celor mici ore întregi de joacă sau somn fără urme sau iritații pe piele.

Și pentru că o mâna de ajutor nu strică niciodată atunci când ești părinte, Pufies premiază o dată la 2 săptămâni 22 de persoane cu scutece pentru o luna sau un balansoar pentru bebeluși, pe paginile lor de Facebook și Instagram.

Va țin pumnii, știu că veți găsi #PutereaDelicatetei.