Unul dintre cele mai iubite preparate de Paste este drobul – un amestec sarat, copt, savurat de obicei ca aperitiv. Astazi va prezint alternativa mea vegetariana, de-a dreptul delicioasa: cu naut, ciuperci si spanac.

Nu e doar gustos si potrivit pentru orice masa festiva, dar si bogat in vitamine si nutrienti. Acest preparat a fost atat de usor de facut cu ajutorul prietenilor mei de la Home Garden. Au o gama impresionanta de peste 100 de tipuri de legume, fructe si peste sub forma de conserve.

Pun pariu ca multi dintre voi ii stiti deja sau poate chiar aveti produsele lor in camara. Toate ingredientele folosite sunt de cea mai buna calitate pentru ca sunt preocupati de inovatia si prospetimea pe care o ofera clientilor.

Fac astfel gatitul atat de distractiv, incat chiar nu ai cum sa te plictisesti cu asa multe optiuni.

Acest drob e ataaat de usor de facut, hai sa va arat cum.

Reteta

  • Timp de gatire: 70 min
  • Persoane: 6
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 300g naut fiert
  • 100g spanac proaspat
  • 300g ciuperci feliate
  • 1 legatura ceapa verde
  • 3 catei de usturoi
  • 200g branza rasa
  • 3 oua mari
  • 50ml ulei de masline
  • 3 linguri de faina
  • 5g praf de copt
  • sare dupa gust
  • 1 lingurita cimbru
  1. Instructiuni
  2. Pisati nautul folosind un mojar sau cu o furculita (nu trebuie sa fie o pasta fina, ci mai degraba usor “chunky”).
  3. Mutati intr-un bol si adaugati ciupercile tocate, spanacul, uleiul de masline, ceapa verde tocata, cimbrul, usturoiul, branza rasa si ouale.
  4. Presarati faina, praful de copt si condimentele.
  5. Amestecati totul pana cand obtineti o compozitie omogena si turnati intr-o tava tapetata cu hartie de copt (puteti folosi o tava de cozonac/chec).
  6. Coaceti timp de 60 de minute la 180C.
  7. Lasati sa se raceasca complet inainte de a felia, altfel mixul este prea moale.