Pranz in familie sau brunch cu prietenii? Voi cum planuiti sa va petreceti weekendul?

In oricare dintre situatii, totul se termina in general cu rasete, povesti, un pahar de vin si multe resturi, pe care sper tare mult ca nu le aruncati pentru ca sunt mici comori #DeNearuncat.

Si sunt tare incantata sa va zic ca si prietenii nostri de la @ se alatura luptei impotriva risipei alimentare, cu ajutorul kitului de mentinere a prospetimii alimentelor Zwilling Fresh & Seal.

Kitul functioneaza pe baza de vidare si printr-o simpla apasare de buton, in doar cateva secunde, pompa Zwilling extrage aerul din caserolele si pungutele speciale pentru mentinerea prospetimii pana la 5 zile in plus.

Hai sa va povestesc ce am vidat eu:

-Branza Camembert – care stim cu totii ca dupa 2-3 ore deja incepe sa isi piarda textura si isi modifica culoarea. Astfel i-am prelungit viata cu inca cateva zile bune.

-Biscuiti sarati, grisine si migdale crocante care astfel isi pastreaza textura placuta si crocanta;

-Fructe si legume care vor ramane fresh fara sa isi schimbe culoare sau gustul;

-Mini prajituri care isi vor pastra textura frageda si aromele intense;

-Si am salvat chiar si vinul rose care nu se va rasufla si nu va oxida datorita capacului special potrivit pentru sticlele de vin.

Iar fiecare punguta si caserola este prevazuta cu un cod QR ce odata scanat ma ajuta sa tin evidenta alimentelor pastrate, direct in aplicatia Zwilling.

Dava v-am facut curiosi puteti afla mai multe pe: https://bit.ly/3en5gKv

Iar la fiecare kit achizitionat primiti cadou si un capac special pentru vidarea sticlelor de vin: https://bit.ly/3wUqBmV