In casa noastra e mereu mare agitatie si nici nu ar avea cum sa fie…

In casa noastra e mereu mare agitatie si nici nu ar avea cum sa fie altfel cu o fetita de 3 ani, 3 pisici si un catel. Bine, mai e si dezordine de multe ori. Otilia scapa mereu cate ceva de rontait pe jos, pisicii lasa fire de par, catelul mai intra cu labutele pline de noroi, iar de cand am inceput sa gatesc cu Otilia, prin bucatarie e mereu faina pe jos. O mana de ajutor nu strica niciodata, dar aspiratorul Bosch Unlimited 7 ProAnimal a venit cu mai multe maini salvatoare in casa noastra. In primul rand e minunat pentru eficienta si viteza cu care peria motorizat ProAnimal cu LED-uri aspira parul de animale. Si in al doilea rand e foarte usor de folosit. Are o tija ce se indoaie la 90° si o duza speciala pentru locurile greu accesibile. Se transdorma cu minim de efort in aspirator de mana ce poate fi folosit pe masa, saltea si mobila.

Treptele de viteza te ajuta sa il setezi in functie de nevoiele tale: Turbo pentru dezastre ca un ghiveci plin cu pamant dat pe jos.
Eco pentru curatare zilnica.
Auto (preferatul meu) care detecteaza suprafata si tipul de mizerie si adapteaza automat puterea de aspirare in functie de acestea.

M-a cucerit destul de repede aspiratorul acesta si cred ca e si primul care m-a facut sa nu vad aspiratul ca pe un chin.

Mai multe despre acest aspirator puteti afla aici.