Daca va place branza Feta, sigur o sa va placa si varianta cremoasa care se face extrem de usor, in 2-3 minute. Rezista bine la frigider, dar cel mai probabil va fi gata in prima jumatate de ora dupa ce ati terminat-o de preparat. Merge de minune cu legume proaspete, paine prajita, covrigei sau crackers.
Reteta
- Timp de gatire: 5 min
- Persoane: 4
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- 250g branza Feta
- 50ml apa rece
- 3 linguri de iaurt grecesc
- 2 linguri de ulei de masline
- 1 lingurita oregano
- Instructiuni
- Intr-un blender amestecati pana la omogenizare branza feta maruntita, apa rece, iaurtul grecesc si uleiul de masline.
- Turnati crema de branza Feta intr-un bol sau intr-o farfurie adanca.
- Presarati oregano uscat.
- Optional stropiti cu cateva picaturi de ulei de masline. Puteti adauga si fulgi de chili pentru un gust usor picant.
[…] Crema de Feta – fina si catifelata, din doar cateva ingrediente. Reteta aici. […]