Daca va place branza Feta, sigur o sa va placa si varianta cremoasa care se face extrem de usor, in 2-3 minute. Rezista bine la frigider, dar cel mai probabil va fi gata in prima jumatate de ora dupa ce ati terminat-o de preparat. Merge de minune cu legume proaspete, paine prajita, covrigei sau crackers.

Reteta

  • Timp de gatire: 5 min
  • Persoane: 4
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 250g branza Feta
  • 50ml apa rece
  • 3 linguri de iaurt grecesc
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingurita oregano
  1. Instructiuni
  2. Intr-un blender amestecati pana la omogenizare branza feta maruntita, apa rece, iaurtul grecesc si uleiul de masline.
  3. Turnati crema de branza Feta intr-un bol sau intr-o farfurie adanca.
  4. Presarati oregano uscat.
  5. Optional stropiti cu cateva picaturi de ulei de masline. Puteti adauga si fulgi de chili pentru un gust usor picant.