Astazi va voi prezenta o reteta uimitoare de Chili “Non Carne”, pregatita cu ajutorul prietenilor mei MyProtein care au cei mai buni inlocuitori de carne, bogati in proteine si deci perfecti pentru vegani si vegetarieni.

Chili este genul de mancare care a aparut ca un preparat gatit intr-o singura oala mare din care se hranea intreaga familie, inca de la 1500.

Va puteti imagina toaaata istoria prin care a trecut acest preparat atat de iubit in zilele noastre?

Si am o veste buna pentru voi: La orice comanda pe MyProtein aveti un discount de -38% daca dati click pe acest link : https://tidd.ly/3isHgsN si folositi codul DEMANCARE

Reteta

  • Timp de gatire: 30 min
  • Persoane: 4
  • Dificultate: Usor

  • Ingrediente
  • 400g de orez fiert
  • 1 cutie Chili Non Carne de la MyProtein
  • 1 lingura de ulei
  • 1 ceapa
  • 1 conserva de suc de rosii
  • 1 conserva de fasole
  • 200ml apa rece
  • optional cateva frunze de cimbru pentru aroma, lime sau lamaie.
  1. Instructiuni
  2. Intr-o tigaie incinsa caliti ceapa taiata marunt in ulei.
  3. Intr-un bol amestecati plicul de condimente si cel de proteine vegane. Turnati apa calduta cat sa acopere mixul. Lasati la hidratat 5-10 min.
  4. Cand ceapa devine aurie adaugati fasolea si sosul de rosii. Optional puteti adauga si cimbru. Lasati sa se gateasca cat timp se hidrateaza amestecul de chili.
  5. Adaugati amestecul de chili, amestecati si lasati sa se gateasca inca 5-7 minute sau pana cand capata textura preferata.
  6. Puteti presara patrunjel sau coriandru, lamaie sau lime.
  7. Serviti cu orezul fiert.