Poti face ceva absolut delicios din felii de soia deshidratate? Da! Cele mai bune snitele la cuptor, cu o crusta aurie absolut divina din susan. Sunt 100% vegane/de post si se potrivesc minunat cu un piure cremos si o salata proaspata de legume. Le-am condimentat cu mult usturoi si boia dulce si au fost peeeerfecte. Hai sa va arat cat de usor sunt de facut.
Reteta
- Timp de gatire: 60 min
- Persoane: 4
- Dificultate: Usor
- Ingrediente
- Pentru hidratat feliile de soia: 2 pungi felii de soia (200g)
- 2 linguri boia de ardei dulce
- 2 linguri pudra de usturoi/ 4 catei de usturoi proaspat
- 1 cub concentrat de legume bio
- Pentru copt: 150g susan
- 1 lingurita de sare
- 1 lingura pudra de usturoi / 2 catei de usturoi pisati
- 1 lingura de boia dulce
- 2 linguri de ulei de masline
- Instructiuni
- Incepeti prin a hidrata feliile de soia astfel: Intr-o oala mare puneti la fiert feliile de soia. In apa adaugati si primele linguri de boia, usturoi si cubul de legume. Fierbeti pana cand feliile devin moi.
- Mutati feliile de soia pe servetele de hartie si presati pentru a elimina surplusul de apa si asigurati-va ca raman inca putin umede, astfel semintele de susan se vor prinde mai usor.
- Intr-un bol amestecati susanul, sarea, boiaua si usturoiul pentru crusta.
- Treceti feliile de soia inca umede prin amestecul de susan si asezati apoi pe o tava tapetata cu hartie de copt si putin ulei de masline.
- Stropiti cu ulei de masline snitelele si coaceti 15. minute la 190C, intoarceti-le pe partea celalalta si coaceti inca 190C.
- Dupa ce s-au copt complet si au o crusta aurie de susan le puteti scoate din tava si savura cu un piure cremos sau cu o salata de legume proaspete. Sunt minuante si cu un sos picant cu usturoi.
[…] si naut Ardei umpluti cu tofu Vegani/ De post Lipii dintr-un singur ingredient: Linte rosie Cele mai bune snitele de soia In crusta de susan Noodles Poke Bowl Bol cu taitei asiatici si legume ardei umpluti de post de post mancare de […]